Fit 4 Filantropia (F4FI)

Featuring: Anna-Liisa, Bxnnie, Donn Stone, Molefi Fisto (ZA), Mpho Malebo (ZA)

Fit 4 Filantropia is een artistieke workout op basis van de Zuidafrikaanse Amapiano stroming die op dit moment de clubs verovert. Langzame muziek met heavy bassen uit Soweto. Deze klanken worden tijdens de seances in F4FI vermengd met lange mantra achtige chants die de performers samen met het publiek uitvoeren in de warme yogaruimte van Vondelgym aan de Meent.

De overweldiging is het doel van F4FI. Informatieoverdracht via de body. Lage kilohertzen, zachte keelklanken en ondertussen opgevouwen worden door een sjamanistische priester die je uitnodigt om op zoek te gaan naar je persoonlijke tekortkomingen die voor jou aanleiding kunnen zijn om je over te geven aan self cancelling. Om op die manier nieuwe hoogtes en verbindingen met anderen te kunnen bereiken.

Daarnaast is de inspiratie voor F4FI de grote fitheid cultus die onze cultuur domineert. Niet alleen in het dagelijkse leven, maar zeker ook in de representatie op het web en in de socials. Strak en fit zijn lijken steeds vaker de basisvoorwaarden te zijn voor een gelukkig leven, maar feitelijk is het ook een vorm van self cancelling (je eigen beeld vervangen door dat van een gedroomde werkelijkheid). Vandaar de collab met Vondelgym.
Fit 4 Filantropia wordt gespeeld in een kleine intieme setting tijdens O. festival 7 dagen lang, 2 shows per dag (totaal 14) voor maximaal 32 (2x4x4) bezoekers per keer (totaal 448 bezoekers). De show duurt 44 minuten.