FREE MASON

THE HARDEST SOUL TO SAVE WAS HIS OWN

Met diep leedwezen geven wij te kennen dat na een kortstondig ziekte bed is heengegaan onze zeer beminde vader en merkmeester 33e graad: Mason Blankendaal.

Mason was wielrenner, zonnebril-expert, eigenaar van de grootste televisie, oprichter van het Evangelisch partycentrum Lob Makandra en deurwaarder bij het hof van justitie en oprichter van seksclub Femke op Ameland Groot Loge. De uitvaart/rituele verbranding/bloedslacht vindt plaats op de rooms katholieke islamitische boeddhistische vrijmetselaarsduin Horus links van het middensnijpunt van de twee ongeziene werelden bij de opperbouwmeester des heelals zal de teraardestelling plaatsvinden.

De uitvaart/rituele verbranding/bloedslacht vindt plaats op de rooms katholieke islamitische boeddhistische vrijmetselaarsduin Horus links van het middensnijpunt van de twee ongeziene werelden bij de opperbouwmeester des heelals zal de teraardestelling plaatsvinden.

Kledingadvies: Wit/ dancing shoes. Kadotip: Iets sterks. PS: Neem een witte zakdoek mee

Free Mason Crew

Regie: Tjon Rockon / Tekst: Enver Husicic / Vormgeving: Dennis Vooren / Productie op locatie: Donna Jansen / Performers: Milone Reigman, Borger Breeveld (Paramaribo), Mike Libanon, Sandro Lima, Linar Ogenia, Dashill Smith (Atlanta). Free Mason is een co- productie van MC, Productiehuis Rotterdam en Atelier Oerol